Nova escape room igra na otvorenom stiže u Zaprešić, i to u Nove Dvore Jelačićeve, pod nazivom – TKO JE UKRAO JELAČIĆEVO BLAGO?

Igra se održava samo za vikend 7. i 8.11., po 4 termina svaki dan. Evo kratki opis igre sa stranica turističke zajednice grada Zaprešića: 

“Dogodila se velika pljačka obiteljske grobnice, a vi ste jedine osobe koje mogu riješiti misteriju tko je ukrao Jelačićevo blago! Okušaj se u novoj Escape igri na otvorenom, zabavi se s društvom i riješi veliki misterij! Misliš da si dobar u zagonetkama ili da dobro poznaješ Nove Dvore? Okušaj se u novoj, zanimljivoj Escape igri na otvorenom; zabavi se sa s društvom i riješi veliki misterij. Saznaj što se skriva u staroj kapelici, tko su sve bili vlasnici Novih dvora i kakve se legende skrivaju iza obitelji Jelačić! No, u tome moraš biti vješt i brz, jer za razriješiti misterij imaš samo 60 minuta!”

Sve što smo dodano uspjeli saznati jest da je igra namjenjena odraslima, a cijena karte po osobi iznosi 80kn. Ulaznice se prodaju preko Entrio weba, na ovom linku.