Sagrario’s room escape

Ocijenjena kao jedan od najboljih online escape room igrica Sagrario’s room nas je oduševila. Totalno neobična igra, zaključani ste u sobi sa naizgled vrlo malo predmeta. Ne znate zašto ste zaključani, ni što se dogodilo; sve što znate jest da morate pobjeći. Stolica pričvršćena za pod, slika Leonarda da Vincija, dva skrivena sefa i jedna aktovka, i to je sve. Koristeći tih nekoliko predmeta morati ćete pokušati pronaći izlaz.

PLAY
escape games

The Crimson Room

Ova je igrica klasik. Objavljena još 2004. ova escape room avantura je definitivno među najzabavnijima koje smo pronašli. Probudite se prilično mamurni u ovoj živopisnoj sobi nalik hotelskoj. Vrata su zaključana i u sobi nema telefona. Zašto ste se tu našli i kako ćete pobjeći na vama je da saznate. Igrica je odlično dizajnirana, vesela i odličnih animacija. Sigurno ćete se zabaviti igrajući The Crimson room.

PLAY
can you escape

Attic Escape

Ovo je možda i najbizarnija escape room igrica koju smo igrali. Nalazite se na tavanu, bez ikakvog objašnjenja. Oko vas se nalazi nekoliko starih kutija i hrpa prašine. Vrata su zaključana lokotom, a ključ nije nigdje na vidiku. Možete li pobjeći? Iako bez horor elemenata ova escape room igrica izaziva nekakav čudan osjećaj nelagode.

PLAY
exit if you can

GHOST ESCAPE

Ghostcape je najjezivija escape room igrica online. Sve je mračno, jezivo i zapušteno. Za razliku od prethodnih igrica ovdje vam sat odbrojava vrijeme i prikupljene bodove. Obzirom da je igra u mraku doista se morate fokusirati ne bi li uočili predmete koji vam trebaju. Igrica ima super animacije i izuzetno je zarazna.

PLAY
escape room

DARK REALM

Dark realm je još jedna jeziva i strašna igrica. Odlične grafike i suptilnih tragova ova igra je prava mozgalica. Nalazite se u nekakvoj ruševnoj napuštenoj zgradi, pa je pronaći tragove usred svog tog smeća i ostataka stvarno teško. Mi smo svejedno uživali u igrici a sigurno ćeš i ti.

PLAY