MEĐUNARODNI DAN ESCAPE ROOMA 2023.

Već četvrtu godinu za redom zagrebački escape roomovi zajedničkom akcijom obilježavaju Međunarodni dan escape room-a, koji se obilježava 1. listopada svake godine.

Većina zagrebačkih escape roomova  će ovaj dan proslaviti posebnom ponudom za svoje posjetitelje. Zaigrajte igru u bilo kojem zagrebačkom escape roomu koji sudjeluje u ovom eventu 1. listopada po cijeni od samo 50 EUR, jer ova promotivna cijena vrijedi za sve grupe od 2 do čak 5 igrača.

Izbor je vaš između 7 zagrebačkih escapeova i čak 25 različitih escape room igara koji sudjeluju u ovom eventu. Tako možete postati heroji i pokušati spasiti svijet, preuzeti ulogu detektiva, postati opasni pljačkaši banke ili spretni kradljivci umjetnina, pretvoriti se u znanstvenike, tajne agente ili se suočiti s vješticama i zlim kraljicama.

Možete pronaći izgubljenu krunu, ukrstiti čarobne štapiće sa zlim demonima ili nakratko posjetiti 70te godine dvadesetog stoljeća. Iskušajte se kao znanstvenici, pokušajte povratiti izgubljeno sjećanje, pomozite svima omiljenom profesoru iz najpoznatijeg hrvatskog crtanog filma ili se “propisno” uplašite u bijegu od serijskih ubojica.

U svakom slučaju, koju god escape room avanturu odabrali, odlična zabava je zajamčena! U svim nezaboravnim avanturama možete uživati zajedno s obitelji i prijateljima, a u većini i uključujući najmlađe članove.

Popis svih escape room igara koje sudjeluju u ovogodišnjem obilježavanju Međunarodnog dana escape roomova možete pronaći i ujedno možete napraviti rezervaciju na ovom linku: Escape Room Day 2023 – Escape Room Zagreb