BOŽIĆNI ESCAPE ROOM TURNIR JE POČEO!

 

I ove godine, najiščekivaniji escape room događaj u Hrvatskoj je počeo točno 1. prosinca!

ClueGo Escape Room Zagreb, Escape Art – Escape Room Zagreb, The Old Lock Up Escape Room Zagreb i Fox in a box- Escape Room Zagreb vas i ove godine pozivaju da sudjelujete u Božićnom ESCAPE turniru i pokažete koliko ste vješti u rješavanju zagonetki, otvaranju lokota i, što je najvažnije, u bježanju!

Odigrajte barem jednu avanturu u bilo kojem od navedenih escape room-ova u periodu od 1.12. do 31.12.2022., super se zabavite i osvojite bogate nagrade! 🙂

Ove godine vas očekuju ulaznice za muzeje i predstave, slatki poklon paketi, razne adrenalinske aktivnosti poput paintballa i laser tag-a, a najbolju ekipu nagraditi ćemo vikend izletom u Zadar uz čak DVIJE besplatne escape igre!

Više o turniru, pravilima i nagradama za pobjedničke ekipe objavljivati ćemo svakodnevno na Facebook i Instagram profilima svakog escape rooma.

Rezervacije za bilo koju od 15 avantura koje sudjeluju u turniru kao i uvijek možete napraviti također putem društvenih mreža, telefonskim pozivom ili putem web stranica svakog od suorganizatora ovog escape room eventa.