ZADAR SE PRIDRUŽIO LISTI ESCAPE ROOM DESTINACIJA

Ide lito mala


Još ne znaš gdje ćeš ovo ljeto na more? Evo dobar razlog za posjetiti Zadar!

Otvoren je prvi zadarski escape room!

ClueGo Escape Room otvorio je svoju drugu franšiznu poslovnicu i obogatio Zadar novom, uzbudljivom avanturom. Zadarska poslovnica prve hrvatske escape room franšize otvorena je u studenom 2019. sa prvom igrom naziva ANNO 1202.

Za one koji još nisu upoznati s konceptom, escape room igre su društvena aktivnost u kojoj grupa igrača ima ograničeno vrijeme na raspolaganju kako bi u tematski uređenom prostoru pronašla sve zagonetke i zadatke, dekodirala šifre, otključala lokote i obavila misiju, te pobjegla van. Igra je prepuna zabave, uzbuđenja i adrenalina, i izvrstan je oblik druženja za sve željne nečeg novog i drugačijeg, a za sve u Zadru dobrodošlo osvježenje u ponudi zabavnih aktivnosti. ClueGo Escape Room u Zadru radi cijele godine, pa je tako jednako pristupačan Zadranima i turistima.

OKUPI TIM, UKRADI ZLATO I SPASI ZADAR!

 

Igra koju je ClueGo postavio u Zadru nosi naziv „ANNO 1202“. Priča je temeljena na povijesnim činjenicama o križarskim napadima na Zadar u 13. stoljeću, te zapisima o istaknutim Zadranima tog doba.

Kako su nam vlasnice Martina i Ana ispričale igrači imaju važnu misiju – spasiti Zadar od križara

“Godina je 1202. Križari su pred vratima Zadra. Prijete da će opljačkati i opustošiti cijeli grad. Osim ako im date što žele. Kako bi vas poštedjeli, križari traže da ih se plati u čistom zlatu. Od svog grada, samo jedan čovjek ima dovoljno zlata za platiti križare – škrti trgovac Dišislav. On vam je odbio pomoći i ne preostaje vam ništa drugo nego zlato ukrasti…”

Uvod je to u uzbudljivu avanturu koja vas čeka na samoj Kalelargi (Prolaz opatice Vekenege 4).

Kako biste se okušali u ovoj nezaboravnoj pustolovini morati ćete unaprijed rezervirati svoj termin na web stranici ClueGo Escape Room-a : www.zadar.cluego.eu

Igrati može maksimalno 5 igrača, a cijena ovisi o njihovom broju.

Ono što vam možemo otkriti i sa sigurnošću reći jest da vas očekuje sat vremena uzbudljive zabave i nezaboravno iskustvo koje ćete podijeliti sa prijateljima.

Mi smo uspjeli, spasili smo Zadar. Sada je red na vama!