Od 29.03. dvije nove izazovne escape room avanture u Zagrebu!

Dvije nove izazovne (čitaj “teške” 😆) sobe od sutra u Zagrebu! ClueGo Escape Room Zagreb otvara Krađu Mona Lise 2 – Nastavak, a Escape Art Magičnu knjižnicu!

Slikarstvo, glazba, film….umjetnost je često čarobna…Magija je pak, s druge strane, umjetnost sama po sebi…

Za sve vas escape room entuzijaste, ali i one koji će to tek postati, pripremili smo čak dvije nove, izazovne escape room avanture! Avanture koje će na test staviti vašu hrabrost, logiku, snalažljivost i timski rad!

Za ljubitelje krimića, špijuna i akcijskih filmova, zamahnuli smo čarobnim štapićem i šaljemo vas u ulozi lopova direktno u ClueGo Escape Room Zagreb u galeriju Madison! Jeste li spremni ušuljati se u galeriju i ukrasti sliku magičnog osmijeha u avanturi “Krađa Mona Lise 2 – Nastavak”?

Sve one žedne znanja i dovoljno hrabrih da svoju umjetničku stranu “izlože” čarobnim silama tame, pozivamo da istraže tajne drevnih artefakata u “Magičnoj knjižnici” u Escape Art – Escape Room Zagreb!

Još ćemo vam malo i pomoći…sve lopove koji se do 30. travnja odvaže odigrati Krađu Mona Lise 2, očekuje poklon koji će vam itekako koristiti u Magičnoj knjižnici.

Naravno, isto vrijedi i za čarobnjake koji nas posjete do kraja travnja u Magičnoj knjižnici, jer ćemo im odati tajnu koja će im itekako koristiti pri šuljanju u galeriji Madison, prilikom krađe Mona Lise. 🙂

Krađa Mona Lise 2 i Magična knjižnica