Istražite tajne Splita u nezaboravnoj pustolovini na otvorenom!

U potpuno novoj igri s elementima »escape room« avanture čeka vas doslovno bijeg iz sobe – ali ovoga puta bijeg će biti na svjež zrak!

Zanimljiva igra s elementima „escape room“ avanture na otvorenom odličan je izbor i uzbudljiv način kako upoznati Split ili se samo dobro zabaviti u društvu prijatelja ili obitelji!

Pred vama je zabavna pustolovina kroz staru gradsku jezgru i Dioklecijanovu palaču u kojoj vas čeka šest zabavnih izazova čijim ćete rješavanjem upoznati grad, biti ugodno iznenađeni i pritom se super zabaviti! Doslovno ćete pobjeći iz sobe u ovoj sasvim novoj igri s elementima escape rooma i lova na blago.

Kako bi sudjelovali u ovoj avanturi, nije važno odakle su sudionici, koje profesije ili koliko godina imaju – u ovoj igri za sve generacije mogu podjednako uživati strani gosti i domaći avanturisti.

Ako ste ovog ljeta u Splitu u potrazi za pomalo drugačijim zabavom ili svojim gostima želite dočarati Split kroz ponešto drugačiji i neobičan razgled, predlažemo zabavnu pustolovinu na otvorenom – outdoor escape room avanturu u Splitu.