nominacije za TERPECA Nagrade

Zagreb ima dvije escape room avanture nominirane za prestižnu Top Escape Rooms Project Enthusiasts’ Choice Award (TERPECA) nagradu! 🏆

U sklopu projekta TERPECA (Top Escape Rooms Project Enthusiasts’ Choice Award), najiskusniji igrači entuzijasti iz čitavog svijeta (sa više od 200 odigranih soba) i ove su godine nominirali izvanredne avanture i tvrtke. te tako sastavili listu najboljih u međunarodnoj industriji escape rooma. 
 
Tajna profesora Baltazara od ClueGo Escape Room Zagreb i Magična knjižnica od Escape Art – Escape Room Zagreb  nominirani su od strane escape room entuzijasta za najbolje escape room sobe na svijetu! 
 
Nominacije za Top Escape Rooms Project  nagradu dodijeljuju escape room entuzijasti s više od 200 odigranih soba (a mnogi su ih odigrali i puuno više od 200) što ovu nagradu čini najprestižnijom i najvažnijom nagradom u escape room svijetu.
 
Ukupno su nominirali 4551 igru iz cijelog svijeta, a u “Top Nominees” je ušlo 930 igara, među kojima “Tajna profesora Baltazara” i “Magična knjižnica”!
 
Vrijeme je za slavlje, jer Zagreb od danas ima čak dvije escape room avanture nominirane za prestižnu Top Escape Rooms Project Enthusiasts’ Choice Award (TERPECA) nagradu! 🏆 
 
Ako ste ikad sumnjali, sad znate da Zagreb ima zaista kvalitetne escape room avanture! 😃